Friday, March 30, 2012

Tinggal Sehari Je Lagi

Assalamualaikum semua,harapnye korang semua sihat2 belaka pade hari Jumaat yang mulia ni.Kalau dekat KL area Ampang ni,hujan pagi tadi.Hujan rahmat kot.

Memandangkan hari ni 30 Mac 2012,maka tinggal sehari je lagi sebelom facebook page jadik timeline.Jadi entri ni adelah entri khas sebelom fan page bertukar jadik timeline.
besok bertukar la kau....


Entri ni bukanlah entri yang untuk menunjuk-nunjuk yang aku ade fan page.Aku buat fan page ni pon adelah khusus untuk blog ni je.Aku tak nak campurkan facebook peribadi aku sendiri dengan blog.Bagi aku kalau bercampur,nanti berlakulah kejadian yang diberi name serabut.

Lagipon dalam facebook peribadi aku,aku amalkan polisi tak kenal,maka tak approve.Yang mane aku kenal je aku approve.Serabut la kalau ramai2 friend tapi yang kite layan berape kerat je.

2 comments:

man said...

nak approve ke tak, tu hak individu..

Ridzwan Mohamed said...

btol2 setuju