Saturday, October 6, 2012

Bila Aku Jatuh Cinta...

Yang sebenarnye, bukan aku yang jatuh cinta, tapi saje nak bikin gempak sikit tajuk die. Macam tajuk lagu Awi Rafael tu. Hehehehe.

Yang jatuh cintanye dalam entri kali ni adelah Khairul Fahmi Che Mat atau name senangnye adelah Apek! Seperti mane yang sedia maklum, keeper Arsenal Kelantan ni selalu dikaitkan dengan perempuan kan. Ye la muka ade kan. Dah kalau tak mane pulak nak jadik model SimplySiti, 100Plus, Brylcreem....Untungla.

Pulak ditambah baru2 ni ade pulak gosip dengan perempuan yang bernama Lieuney tu kan. Orang kalau dah glamour, ade saje kan citer pasal die. Nasib citer pasal die tersedak makan Tom Yam pon tak disensasikan(kalau ade la).

Cube tengok gambar bawah ni:
siap ade huruf 'L' lagi tu....

Kartun pon jadik la....

Akhir kate, tak kesah la kau Apek...janji kalau main untuk Malaysia, kau bagus!

4 comments:

Nur FatIn aDiLah bT azMi said...

tak suke apek. tak minat bola !! haahahaha :P. Tapi lg sweet kalo apek dgn ex tunang dia tu. Sdap jugak mata memandang =) papepon. follow u back . hehe.

Ridzwan Mohamed said...

hahaha nape tak suka pulak?

thanks

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Hokalohhh . L tuuu "L i y a n a " tahukk ? haha

Ridzwan Mohamed said...

ooo ye ke baru tau....XD