Saturday, October 6, 2012

Satu Malam Di Burger Bakar Abang Burn

Dalam entri dulu, aku ade post pasal kenikmatan aku melantak burger bakar dekat Rawang Burger Bakar, Wangsa Maju. Klik sini.

Baru2 ni aku ade pulak pegi makan Burger Bakar Abang Burn. Memang takde dalam plan atau terlintas atau termimpi pon nak pegi situ. Tau2 je akak aku ajak makan dekat situ.

Cawangan Abang Burn yang aku pegi ni adelah dekat Ampang punye. Kalau nak tau, dekat sini memang ade food court la. Bukan setakat burger, macam2 korang boleh makan dekat sini. Lokasi die adelah dekat Dagang Avenue Food Court. Tempat die tu dekat je dengan Galaxy Ampang, Balai Polis Ampang Jaya. Dekat hujung sikit. Paling senang, kalau nampak meriah dekat situ, itulah die.

Disebabkan takde plan nak ke situ dan ditambah pulak dengan battery phone aku yang habis mase tu, maka takde la aku ambik gambar2 burger yang aku makan.
alamat je dekat Wangsa Melawati, tapi dekat Ampang sebenarnye....

Memula aku ingat nak order burger ayam. Tapi disebabkan ayam dah habis mase tu, maka makan je la burger daging. Akak aku dah pesan, beli yang single je sebab single tu je memang dah kenyang sebab die dah pernah makan dulu. Serious, kalau mase puasa, makan time sahur, Insya-Allah boleh tahan sampai ke buka. Ditambah pulak aku order burger daging yang bercheesy sikit dengan salaminye. Pergh! Memang superb. Menyesal tak ambik gambar.

Tunang akak aku pulak beli double punye. Ambik...Mengah nak habiskan.


hanya mampu letak gambar resit dengan menu je la...


Nak tau pasal Burger Bakar Abang Burn ni boleh la klik sini.

5 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

sedapnye. saya ingin makan juge :)

Ridzwan Mohamed said...

try la...

misz sempoi said...

haaaaaaaaa..ni yang femes tu kan..gud info bro...

Ridzwan Mohamed said...

yup ni yg femes tu...

apis of art said...

teringin nak makan burger ni.. insyaallah 1 hari nanti.